July 29, 2021 3:18 pm

Wiel van Bottas zit nú nog steeds vast

Het wiel van Bottas zijn auto zit er gewoon nog steeds aan de W12 vast.

Gisteren was de GP van Monaco er weer. Er werden 78 rondjes gereden door het prinsdom met aan het einde een Nederlandse winnaar. Dat kwam omdat deze Nederlander (geboren in België en woonachtig in Monaco) de eerste bocht vooraan reed en werkelijk foutloos reed.

Datzelfde gold ook voor Valtteri Bottas eigenlijk. De Fin begon het Formule 1-weekend niet al te best. Net als Hamilton had Valtteri de grootste moeite om zijn banden te laten ‘werken’. Uiteindelijk lukte het Bottas wél op zaterdag. Natuurlijk, Leclerc en Verstappen leken om pole te strijden, maar vergeet niet dat de tijden van Bottas slechts een paar duizenden afweken. Dat is een nano-seconde van het gas omdat er een andere F1-auto aan de kant gaat voor je.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *