July 29, 2021 2:42 pm

G2M Limited Edition is de ultieme M2

Daarnaast is de G2M Limited Edition zeldzamer én sneller. Oh ja, ook nog eens goedkoper. Een topaanbieding, dus!

BMW deed het best wel slim met zijn snelle compacte coupe. Aanvankleijk was de M235i het ‘heetste’ smaakje. Een hele leuke en vermakelijke auto. Er was echter best wel wat ruimte voor verbetering. Dat zag BMW ook, waardoor ze de M2 lanceerden. Breder, dikker en bruter met een licht opgevoerde N55-motor uit de M235i.

De M2 Competition deed daar een schepje bovenop met een 411 pk sterke ‘echte’ M-Motor, de S55. Op deze wijze kon BMW telkens aan dezelfde klant een net wat dikkere uitvoering verkopen. Slim gespeeld. De M2 CS is de ultieme versie daarvan. Maar stel dat je geen zin hebt om nóg een keer een upgrade te maken bij de BMW-dealer? Dan kun je ook bij G-Power terecht voor een ‘G2M Limited Edition’.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *